油を使い分け。
玉ねぎはバターで、
さんまはオリーブオイルで、
佃煮風はごま油で。
My husband used three kinds of oil.
butter for onion
olive oil for fish
and
simmered thing for sesame oil.
**さんまの塩焼き Salt-grilled saury
**玉ねぎのバター焼き Grilled onion with butter
**豚汁 Pork miso soup
**ほうれん草のお浸し Boiled spinach in broth
**人参、だいこん、きゅうりの甘酢和え
Carrot, daikon and cucumber with sweetened vinegar
**カブの葉、ツナ、鰹節の佃煮風
Simmered turnip leaves, canned tuna and dried bonito shaving
**悪魔のおにぎり Addictive rice balls
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
2023年01月31日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11841474
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック