2019年07月18日
ピーマンの肉詰め Green pepper stuffed with meat
**ピーマンの肉詰め Green pepper stuffed with meat
(2人分)
1.ミンチ200g、タマネギみじん切りたっぷり(肉の倍ぐらいの量)、卵1個、
塩、こしょう、小麦粉大1をよく練ります。
2.ピーマンは半分に切り種を取り 小麦粉をまぶし 1.を詰めます。
3.フライパンに油を引き 2.を肉の面を下にして ふたをして 蒸し焼きにします。
4.ポン酢と辛子を添えます。
**イカの酢の物 Vinegared squid
イカの天ぷらが1つ残っていたので 天ぷらの衣を取って 使っています♪
1.そのイカをスライスして 薄切りしたキュウリとともに
甘酢、薄口醤油、ごま油で和えます。
**キャロットラペ Carotte rapees
**生ハムメロン Prosciutto and melon
** Green pepper stuffed with meat (for 2 people)
1. Mix 200g minced meat, lots of chopped onion (about twice the amount of the meat), 1 egg,
salt, pepper and 1tbsp flour well.
2. Cut some green peppers into half lengthwise and remove the seeds. Cover flour.
and stuff 1.
3. Oil a frying pan and bake 2. on their meat side down. Put a lid on and smother.
4. Serve with ponzu and mustard paste.
** Vinegared squid
1. Mix boiled squid and thin sliced cucumber with sweetened vinegar, thin soy sauce
and sesame oil.
** Carote rapees
** Prosciutto and meon
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/8981747
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック