2019年06月15日
オニオンフライ Fried onion
**オニオンフライ Fried onion
玉ねぎが大きかったので 横半分に切りました。 小さいのがあれば 一個で作れば良いですね。
1.玉ねぎ大を横半分に切り 縦に数か所切り目を入れ 小麦粉を 隙間にも 振ります。
2.たっぷりの油に 切り口を下にして入れ 揚げます。
塩を振ります。
**人参とごぼうのきんぴら Kimpira-style carrot and burdock
1.ごぼうと人参を千切りにし ごま油で炒め、みりんとめんつゆで味を整え
すりごまを入れて 和えます。
**しし唐と竹輪のマヨ炒め Stir fried sweet green pepper and tube-shaped fish paste cake with mayonnaise
1.しし唐と竹輪を炒め、マヨネーズとめんつゆで味付けします。
**きつねうどん Kitsune-udon (noodles in soup with sweet deep fried tofu)
1.叔母からもらった乾麺を茹で 市販のきつねうどん用のお揚げさん、青ネギ、
かつお節をのせ うどんつゆをかけています。
** Fried onion
It was a large size onion. Cut in half crosswise.
1. Cut a large size onion into half crosswise and make some cuts lengthwise
then cover with flour (among the skins(?), gap(?)).
2. Fry it in deep oil facing the opening down.
Sprinkle salt.
** Kimpira-style carrot and burdock
1. Cut carrot and burdock into thin strips.
Sesame oil in a frying pan and stir fry them.
Season with sweet rice wine and seasoning soy sauce.
Add grated sesame and toss them together.
** Stir fried sweet green pepper and tube-shaped fish paste cake with mayonnaise
1. Stir fry sweet green peppers and tube-shaped fish paste cake and then
season with mayonnaise and seasoning soy sauce.
** Kitsune-udon (noodles in soup with sweet deep fried tofu)
1. Put sweet deep fried tofu, chopped green leeks and dried bonito shaving on noodles.
Pour soup.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/8887708
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック