2019年11月02日
【リアルな夕食】★ササミチーズ
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リアルな夕食に「スキレット料理」です。材料は、ササミ、ピーマン、パプリカ、ニンニク、チーズです。
「ピーマン」「パプリカ」を細切りにします。「ニンニク」はスライスです。
「ササミ」はフォークを使って筋を取ります。
ウチで使っている「スキレット」が小さいので「ササミ」を半分に切り「スキレット」に並べます。スキレットにフタをして中火で10分経ったら「ササミ」を裏返します。焼き色がつくまで5分経ったら、その上に「アボカドソース」をのせ「チーズ」をのせます。
「アボカドソース」はミキサーでアボカド、牛乳、レモン汁、塩/胡椒を混ぜれば出来上がります。
あと「チーズ」が溶ければできあがりです。
ピーマン、パプリカ、ニンニク、ササミ
焼き色がつきました
アボカドソース、チーズ
できあがり
“Skillet cooking” for real dinner. The ingredients are fillet, peppers, paprika, garlic and cheese. Shred "green pepper" and "paprika". "Garlic" is a slice. "Sasami" takes a streak using a fork. Since the “Skillet” used in my house is small, cut the “Sasami” in half and place it in the “Skillet”. Cover the skillet and turn it over after 10 minutes on medium heat. After 5 minutes until the baked color is obtained, put “Avocado Sauce” on top of it and put “Cheese” on it. "Avocado sauce" can be made by mixing avocado, milk, lemon juice, salt / pepper in a blender. Once the “cheese” is melted, it ’s done.
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posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 08:00| (カテゴリなし)