2019年10月16日
【リアルな夕食】★レバニラ定食
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リアルな夕食に「ニラレバ」です。材料は、豚レバ、ニラ、獅子唐、ニンニクです。「ニラ」を5センチにザクザク切ります。「ニンニク」は粗みじん切りにします。レバーは食べやすい大きさに切ってから「片栗粉」をまぶします。フライパンに油をひきレバーを片面づつ焼いていきます。レバーに火が通ったら「獅子唐」「ニンニク」入れます。次に「ニラ」を入れます。「ニラ」に火が通ったら「白ワイン」を入れ「アルコール」を飛ばします。塩/胡椒と醤油で味付けをしてできありです。「獅子唐」の緑が鮮やかで食欲がわきます。
豚レバ、ニラ、シシトウ、ニンニク
材料を切る
レバーに火が通ったら獅子唐、ニラを入れます
できあがり
“Nirareba” for a real dinner. The ingredients are pork leba, leek, lion tang and garlic. Cut the leek into 5cm. "Garlic" is chopped roughly. Cut the liver into a size that is easy to eat and then sprinkle with “starch flour”. Oil the frying pan and bake the levers one side at a time. When the lever is lit, add "Zushi Tang" and "Garlic". Next, add “Leek”. When "Chive" is cooked, add "white wine" and skip "alcohol". Seasoned with salt / pepper and soy sauce. The green color of “Zushi Tang” is bright and exciting.
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posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 07:26| (カテゴリなし)