2019年10月17日
【リアルな夕食】★豚キムチ
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リアルな夕食に「豚キムチ」です。材料は、豚肉、水菜、キムチのタレです。
水菜をザクザク切ります。下ごしらえはこれだけです。
今回は、先日に作った「オイキムチ」の残りのタレを使います。フライパンに油をひき豚肉を焼きます。火が通ったら「キムチのタレ」を入れます。「きゅうり」の水分が出ているので水っぽいです。炒め煮みたくなります。水分がすこしに詰まったら「水菜」を入れます。全体が馴染んだらできあがりです。
「水菜」だけじゃなくて「玉ネギ」を入れてもOKです。
コレがウチの「豚キムチ」の作り方です。
豚肉、水菜
よく火を通す
キムチのタレを入れる
煮詰まった「水菜」を入れる
できあがり
“Buta Kimchi” for real dinner. The ingredients are pork, mizuna and kimchi sauce.
Cut the mizuna crispy. This is the only preparation.
This time, I will use the remaining sauce from “Oikikimchi” I made the other day. Oil the frying pan and grill pork. Put the kimchi sauce when the fire goes through. The water of "cucumber" is out so it is watery. I want to stir fry. When the water is a little clogged, add "mizuna". Once the whole thing is familiar, it is completed.
You can add not only “mizuna” but also “onion”. This is how to make “pork kimchi”.
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posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 08:00| (カテゴリなし)