2019年10月15日
【リアルな夕食】★ペペロンチーノ
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リアルな夕食に「ペペロンチーノ」です。材料は、ニンニク、鷹の爪、ベーコン、大葉です。ニンニクはスライスします。鷹の爪は、面倒くさいからタネを取らないで輪切りにします。ベーコンは、1センチ幅に切ります。大葉は、ザクザク細かく切ります。「麺」の茹で時間にもよりますが、材料を炒めている最中に「麺」が茹で上がるのがベストです。フライパンに「オリーブオイル」を入れます。十分に熱くなったらニンニク、鷹の爪を入れます。香りが出てきたら「ベーコン」を入れます。カリカリベーコンが苦手なので「カリカリ」になる前に、茹で汁を入れます。沸騰したら「麺」を入れます。「麺」と「ベーコン」が混ざったら「大葉」を入れます。全体が馴染んだら出来上がりです。これがウチの「#ペペロンチーノ,」の作り方です。
材料です
こんな感じに切ります
オリーブオイルで炒めます
「茹で汁」と「麺」を入れます
「大葉」を入れます
できあがりです
"Peperoncino" for real dinner. The ingredients are garlic, hawk claws, bacon and large leaves. Sliced garlic Do not take the seeds of the hawk's claws because they are bothersome. Cut the bacon into 1 cm widths. Cut the large leaves into small pieces. Depending on the time it takes to boil the noodles, it is best to boil the noodles while fried the ingredients. Put "olive oil" into the pan. When it gets hot enough, add garlic and hawk claws. When the scent comes out, add “bacon”. I ’m not good at crunchy bacon, so I ’ll add some boiled soup before it ’s crunchy. When it boils, add noodles. When "noodle" and "bacon" are mixed, add "large leaf". When the whole is familiar, it is ready. This is how to make our “# Peperoncino”.
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posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 08:00| (カテゴリなし)