2019年10月03日
【リアルな夕食】ー目玉焼き
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リアな夕食に「目玉焼き」です。材料は玉子、ウインナーです。フライパンに油をひき玉子を割ります。今回は何故か奇数でした。そこにウインナーをのせます。我が家はカリカリのベーコンよりしっとりした方が好きなので玉子の上にのせます。
火加減は中火より少し弱よりにしてフタをして3分位焼きますが、フタのガラス窓から黄身の色を見ながら焼いていきます。半熟が好きなので黄身の部分が白っぽくなったらできあがりです。
あまり火を通すと固くなっちゃうので注意しながらやいた方がいいと思います。
今回は、カット野菜と一緒に盛り付けました。
A fried egg for a rear dinner. The material is egg and wiener. Oil the frying pan and break the egg. This time it was odd. Place Wiener on it. My home is more moist than crunchy bacon, so I put it on the egg.
Set the lid a little weaker than the medium heat and cover it for 3 minutes. I like half-ripe, so when the yolk part turns whitish, it ’s done.
I think it is better to do it with caution as it will harden if you put too much fire.
This time, it was served with cut vegetables.
玉子を割ります
ウインナーも一緒に
フタをします
3分たてばこんな感じです
美味しくできました
子供の頃は「目玉焼き」を食べる時に中濃ソースをかけて食べていました。半熟の黄身とソースが混ざったのをご飯にかけて食べると凄く美味しかった思い出があります。ケチャップも美味しかったです。今はソースより醤油の方が好きです。半熟に醤油を混ぜてご飯にのせ鰹節をかけると美味しいです。TKGで鰹節をかければって話になりますが、生卵も美味しいけど冷たいから少し感じがちがうんです。目玉焼きにすると黄身の部分が温かいのでTKGとはちがう「玉子かけご飯」になるんですね。
When I was a kid, I used Nakano sauce to eat fried egg. If you eat rice with a mixture of half-boiled yolk and sauce, there is a memory that was very delicious. The ketchup was delicious. I like soy sauce now more than sauce. It is delicious if you mix the soy sauce and put it on rice. It's a story of TKG with bonito, but the raw egg is delicious but it's cold and it feels a bit different. When fried eggs are used, the yolk is warm, so it becomes “eggake rice”, which is different from TKG.
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posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 18:00| (カテゴリなし)