ソーメン(に氷を浮かべて)、きゅうり、ミョウガ、トマト、枝豆、ところてん、水ようかん などが
食卓に並びました。
夏です。
Somen(Japanese very thin noodle made of wheat flour) with ice, cucumber, Japanese ginger, tomato,
edamame, tokoroten, mizu-yokan(soft sweet jellied bean paste) and so on were lined up
on our dining talbe.
It's summer.
**ソーメン Somen
(ミョウガ、錦糸卵、きゅうり、かにかま、ミニトマト、大葉、おろししょうが)
(Japanese ginger, Kinshi-tamago(thin omelette cut into strips), cucumber,
imitation crab sticks, cherry tomato, green perilla and grated ginger).
**枝豆と煮豆 Edamame and boiled beans
**切り干し大根、厚揚、人参の煮もの Boiled kiriboshi-daikon, thick deep-fried tofu and carrot
**ところてん、人参、きゅうりのポン酢和え Tokoroten, carrot and cucumber with ponzu
**サニーレタスとルッコラとトマトのサラダ Red leaf lettuce, rocket and tomato salad
**水ようかん Mizu-yo-kan
おいしかったです。 ごちそうさまでした。
They were delicious. Thank you.