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2019年07月20日

ご飯にあうおかずたち♪   These go with rice♪



** カレイの煮付け   Simmered founder
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1.平鍋に水1カップ、酒70cc、砂糖大3,みりん大3,醤油大3を煮立て
  カレイの切り身 5きれとネギを入れ 沸騰したら あくを取り
  落としぶたをして 10分ほど煮ます。





**おくらと長イモのゆずこしょう和え   Okra and Chinese yam dressed with Yuzu-kosho
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1.食べやすい大きさに切った長芋とゆでたおくらをゆずこしょう、醤油少々、オリーブオイル
  で和えます。





**大根おろし入り納豆  Natto with grated white radish
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1.納豆、付属のたれ、からし、大根おろしを和え 大葉の千切りを乗せます。






**茄子の辛子漬け   Egg plant pickled in mustard



**キュウリの浅漬け  Pickled cucumber



**お麩入り味噌汁   Miso soup with Fu (breadlike pieces of wheat gluten)..



**ごはん        Rice







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** Simmered founder

1. Boil 1 cup water, 70cc rice wine, 3tbsp sugar, 3tbsp sweet rice wine and 3tbsp soy sauce
in a pan.
Then put 5 fillets of founder and bring it to boil
Skim the scum from the broth and then put a small lid directly on the food.
Simmer for 10 mins.


** Okra and Chinese yam dressed with Yuzu-kosho (condiment paste made from yuzu zest and chili peppers)

1. Mix bite size Chinese yam and boiled okra with yuzu-kosho, a little soy sauce and
olive oil.


** Natto with grated white radish

1. Mix natto, attached sauce, mustard paste and grated white radish.
Put thin strips green perilla on top.


** Egg plant pickled in mustard


** Pickled cucumber


** Miso soup with Fu (breadlike pieces of wheat gluten)


** rice







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sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
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