2019年06月26日
サーモンのハーブパン粉焼き Herb bread crumbs sauteed salmon
**サーモンのハーブパン粉焼き Herb bread crumbs sauteed salmon
1.パン粉にミックスハーブを混ぜます。
サーモンにハーブソルトとコショウを振り 水気をふき取り ハーブ入りのパン粉をまぶし
米油を引いたフライパンで 両面焼きます。
2.固ゆで卵、マヨネーズ、刻んんだディル、みじん切りの玉ねぎ、塩、胡椒、
レモン汁少々を 混ぜて タルタルソースを作ります。
3.皿に、1.と2.を盛り から揚げした ディルを添えます。
**はなびらたけの辛子炒め Stir fried wood cauliflower mushroom with mustard
1.油を引いたフライパンで 花びらたけと小松菜を炒め、
麺つゆと辛子で和えます。
**しいたけのうま煮 Boiled shiitake mushrooms
1.鍋に 水、めんつゆ、みりんを入れ 煮立ったら 食べやすい大きさに切った
しいたけを入れ 落し蓋をして 煮含めます。
** Herb bread crumbs sauteed salmon
1. Mix bread crumbs with mixed herb.
Salt and pepper on salmon fillets. Wipe off moisture and then cover with bread crumbs
with herb.
Oil a frying pan and bake fish on both sides.
2. Mix hard-boiled eggs, mayonnaise, chopped dill, chopped onion, salt, pepper
and lemon juice to make tartar sauce.
3. Put 1. and 2 with dill.on individual dishes.
** Stir fried wood califlower mushroom and mustard
1. Oil a frying pan and stir fry mushrooms and Japanese mustard spinach.
Season with seasoning soy sauce and mustard paste.
** Boiled shiitake mushrooms
1. Put water, seasoning soy sauce and sweet rice wine in a pot and bring it to boil.
Then add bite sized shiitake mushrooms.
Put a small lid directly on the food. Simmer.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/8918334
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック