2019年10月24日
【リアルな夕食】★ふわふわ玉子
↑クリックしてください↑
リアルな夕食に「フワフワ玉子焼き」です。材料は、たまごです。玉子を白身を切る様によく混ぜます。「裏ごし」をすれば舌ざわりも良くなると思いますがウチでは手間をかけたくないのでやりません。「ダシ」をいれます。今回は「おたま」1杯分入れました。ダシの量が多いいと「たまご」が固まりにくくなって巻くのも難しくなるので調整してください。玉子を2/3入れて「スクランブルエッグ」を作るみたく混ぜます。ある程度固まったら片方に寄せます。再度、油をひき残りの「たまご」を入れます。あとは、巻くだけです。「ふわふわ」しているので巻きにくいですけど「ミス」しても大丈夫です。「ミス」したら「ラップ」で巻いて成形すればOKです。
たまご
よく混ぜて「ダシ」を入れる
かき混ぜながら焼く
巻いていく
できあがり
It ’s a fluffy egg-yaki for a real dinner. The material is egg. Mix the egg well into sliced whites. If you do “backside”, you will feel better on your tongue. Enter "Dashi". This time I put one cup of “Otama”. If the amount of dashi is large, the egg will not harden and it will be difficult to wind. Add 2/3 eggs and mix to make a “scrambled egg”. When it has hardened to some extent, bring it to one side. Oil again and add the remaining egg. All you have to do is roll it up. It's "fluffy" so it's hard to wind, but "miss" is okay. If you make a mistake, you can wrap it with a wrap and mold it.
【このカテゴリーの最新記事】
posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 08:00| (カテゴリなし)