2022年02月10日
オリーブオイルのケーキ Olive oil cake
昨日の写真が 曇っていたのは カメラのレンズのところに貼られていたのセロファンが
付いたままだったから。。。(笑)
この写真を撮ろうとしたら また 曇っていたので 画面のところのカバーを拭いたり、
裏のレンズが 湯気で曇っているのかと 見たら。。。
セロファンが貼られていました(笑)
The cell phone was left the cellophane on its camera,
that's why the picture that was taken yesterday, dulled.
The picture dulled again this morning so I cleaned the screen and
turned it back to check the camera.
And I found there was a cellophane on the camera(lol)
うのちゃんの オリーブオイルバウンドケーキをまた作りました。
I baked "Olive oil cake" again.
オリーブオイルバンドケーキ/Olive oil cake
1.卵大2個(小なら3個)、さとう100g を よく泡立て、
小麦粉100g、アーモンドパウダー20g、オリーブオイル80gを入れ混ぜます。
2.型に入れ、トントンとしてから 真ん中にヘラでスゥとラインを入れ
180℃で35分焼きます。
1.2 large sized eggs(if it is s-size, use 3), 100g sugar, Whip them well.
Then add 100g cake flour, 20g almond powder, 80g olive oil.
2. Put 1. in a mold and make a cut into the center.
Bake at 180℃ for 35 mins.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11252104
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック