2020年11月28日
パイ生地 Pie pastry
パイ生地(型) (約20cm の パイ)
1.強力粉90gと薄力粉90gをふるっておきます。
2.有塩バター150gは2cm角に切り 1.に入れ スケッパーで 大豆粒ぐらいになるまで
切り 粉と混ぜます。
3.冷水75ccを2.に入れ ヘラで混ぜてから 手でひとまとめにしてから
10cmx15cmぐらいの長方形にして ラップで包み 冷蔵庫で
1時間以上 冷やします。
4.打ち粉をして 「麺棒で1cm厚さに伸ばし 3つ折りにして」 を 5回ほど繰り返します。
5.5mm厚さのシートにして ラップにくるんで冷蔵庫で冷やします。
(すぐに使わないときは 冷凍庫で保存します。)
6.200℃で15分焼きます。冷まします。
Pie pastry (about. 20cm mold)
1. Sift 90g bread flour and 90g cake flour.
2. Cut 150g butter(salted butter) into 2cm squares and add to 1.
Then cut into small pieces (3mm) with scraper mixing them together.
3. Add 75cc cold water to 2. and mix them with spatula or scraper.
Then make it into a ball with your hands.
Make it into 10cm x 15cm rectangle. Wrap it in plastic film.
Cool it for more than 1 hour in the refrigerator.
4. Sprinkle flour and "roll out the dough using a rolling pin into 1cm thickness
and then fold it into three" .
Repeat “〜” five to six times.
5. Roll out 4. into 5mm thickness and then wrap it in plastic film.
Cool it in a refrigerator (You can keep it in a freezer if you do not use now)
6. Bake at 200℃ for 15 mins. Let it cool down.
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