2020年06月16日
豚肉の生姜焼き Stir-fried pork with ginger
**豚肉の生姜焼きとイカ天(イカ入りの練り物カツ風)
Stir-fried pork with ginger and fried squid and fish paste
**ごぼう、こんにゃく、れんこん、人参のきんぴら
Kinpira-style burdock, konjack, lotus root and carrot
**ブロッコリーのゴママヨ和え
Broccoli dressed with sesame and mayonnaise
**水茄子 Mizunasu
**ところてんの冷麺風、チャービル入り
Tokoroten and French parsley with vinegar and sesame oil
**レタス、セロリ、二十日大根の葉のサラダ(昨日の残り)
Lettuce, celery and leaves of radish salad (leftover)
今日も お腹いっぱい。美味しかったです。 ごちそうさまでした。
I'm stuffed. They are delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9934953
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック