2019年11月25日
朝ご飯・チーズナン Breakfast・Cheese naan
チーズナン 6個ぐらい
今日の分量は:
強力粉 150g
薄力粉 50g
砂糖 大1
バター 10g
塩 ひとつまみ
牛乳 140cc(水+スキムミルク大2=140cc)
ドライイースト 小1強
チーズ 適量
1.パン焼き器で パン生地 を作り 取り出し 6〜7等分して 10分ほど 休ませてから
チーズを入れて 丸め また 10分ほど休ませます。
2.弱火のフライパンに 並べ ふたをして 両面で 5〜6分 焼きます。
Cheese naan (6 pieces)
150g bread flour
50g cake flour
1tbsp sugar
10g butter
a pinch of salt
140cc milk (or water +2tbsp skimmed milk = 140cc)
1.1 tsp dry yeast
some cheese
1. Make a dough in a bread making machine. then cut into 6 to 7 pieces. Let it sit 10 mins.
Wrap cheese and make a ball. Let it sit 10 mins. again.
2. Put them in a frying pan and bake on both sides in a low heat for 5 to 6 mins.
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