2019年11月11日
即席中華 Quickly prepared Chinese dish
**餃子 Gyouza
冷凍餃子です。
**レンチンで麻婆豆腐 Microwaved mapo tofu
レンチンで麻婆豆腐
この量の半分で作りました。
**豚まん Steamed bun with minced pork filling
市販品です。
**ネギ巻きキャベツ Green leeks rolled in cabbage leaves
1.スープで キャベツの葉と青ネギを茹で 水切りしてから キャベツで青ネギを巻きます。
食べやすい大きさに切り ケチャップと甘酢と豆板醤を混ぜたソースを添えます。
** Gyouza
Frozen gyoza dumplings
** Microwaved mapo tofu
Microwaved mapo tofu
I cooked this half size of the recipe
** Steamed bun with minced pork filling
Store bought
** Green leeks rolled in cabbage leaves
1. Boil some cabbage leaves and green leeks in soup. Drain.
Roll green leeks in cabbage leaves. Cut into bite size pieces.
Mix ketchup, sweetened vinegar and broad bean chili paste to make sauce
Serve with the sauce.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9404760
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック