**豚肉とキャベツのオイスター炒め Fried pork and cabbage with oyster sauce
(2人分)
1.豚スライス100gに酒小2としょうゆ小2を揉み込み 片栗粉少々をつけて
油を引いたフライパンでカリッと焼き 取り出します。
2.キャベツ1/4玉は 食べやすい大きさに切ります。
3.フライパンに油を引き ニンニクのみじん切りを炒め 香りが立ったら キャベツを加えて
炒めます。キャベツが炒まったら 豚肉を加え みりん小2とオイスターソース大1を
加えて サッと炒め合わせます。
**ししとう炒め Fried sweet green pepper
1.シシトウは 切り目を入れ 油を引いたフライパンで 焦げ目がつくぐらい焼き
めんつゆを振りかけ サッといため、器に盛り 鰹節をのせます。
**えのきのスープ Enoki mushroom soup
1.鍋に水、えのき、スープの素を入れ 煮ます。 塩、胡椒で味を調え
溶き卵を入れます。
小口切りのネギを散らします。
**焼き鳥 Yakitori
** Fried pork and cabbage with oyster sauce (for 2 people)
1. Mix 100g pork slices, 2tsp rice wine and 2tsp soy sauce well then sprinkle starch and mix well.
Oil a frying pan and bake pork well.
2. Cut 1/4 heads of cabbages into bite size pieces.
3. Oil a frying pan and stir fry chopped garlic until there's anaroma.
Add cabbages and fry them.
Then add pork, 2tsp mirin and 1tbsp oyster sauce and toss them together.
** Fried sweet green pepper
1. Make a cut in sweet green pepper. Oil a frying pan and bake green peppers until lightly browned.
Season with a little seasoning soy sauce.
Put in/on individual dishes and put dried bonito shavings on top.
** Enoki mushroom soup
1. Put water, enoki mushrooms and soup powder in a pot. Bring it to boil.
Season with salt and pepper.
Pour beaten egg evenly.
Put chopped green leeks.
** Yakitori
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9310767
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック