**スコッチエッグ Scotch egg
(2人分)
1.たまご4個は固ゆでにします。
2.ミンチ300gに玉ねぎのみじん切り、たまご1個、小麦粉少々、ナツメグ、塩、
こしょうを入れ 粘りが出るまで練り 4等分して たまごを包みます。
4.鍋にスープと米油少々と塩、胡椒を入れ セロリ、赤、グリーンのピーマン、椎茸を煮ます。
5.器に4.と 3.を盛ります。 煮汁は スープにします。
**煮汁でスープ Soup from the broth
1.野菜の煮汁は 必要なら 塩、胡椒で味を調え 器に盛り パセリパウダーを振ります。
**ジェノベーゼパスタ Genovese
**玉ねぎとレタスのサラダ Onion and lettuce salad
1.グリーンリーフレタス、レタス、さらし玉ねぎを器に盛り 米油、米酢、塩、胡椒、
おろしニンニク、砂糖少々のドレッシングをかけます。
** Scotch egg (for 2 people)
1.Boil 4 eggs hard.
2. Mix 300g minced meat chopped onions. a beaten egg, flour, salt, pepper and nutmeg well.
Divide equally into 4 parts and wrap hard-boiled egg. Make 4 balls.
3. Cover 2. with flour, egg and breadcrumbs. Deep fry them.
4. Put soup, rice bran oil, salt and pepper in a pot and boil celery, red and green bell peppers
and shiitake mushrooms.
5. Put 3. and 4. on individual dishes. Make soup from the broth.
** Soup from the broth
1. Season the broth with salt and pepper if you need. Put in individual dishes and sprinkle
parsley powder.
** Genovese
** Onion and lettuce salad
1. Put green leaf lettuce, lettuce and onion slices (been soaked in water) on
individual dishes and pour rice bran oil, rice vinegar, salt, pepper, grated garlic
and a little sugar.
【このカテゴリーの最新記事】