2009年08月27日
初めてのバンコック お食事編 1 (Food♪)
タイ料理はいまでは日本でもおなじみですね。
はじめは香草がだめだったけど今では大好きに。
激辛は今でも苦手だけど、虫以外ならだいたい食べれます。。Thai food has become really popular in Japan too now; I couldb't take the spices at first, but now, I can eat pretty much anything (even some spicy stuff), as long as they aren't 1hings like roasted bugs....
朝食のフルーツコーナーに毎日出ていた見慣れないもの。。。
「龍眼」 ロンガン
じゃがいも?かと思っちゃった。(ノ∀`*)ペチョン Something new in the fruits corner at breakfast--- Longhan or "Dragon eyes" that taste like lychee. I first thought they were potatoes on trees. (lol
理由は皮をむいてみて何となく納得。お味はまるでライチ、甘くておいしい。
毎朝こればっか食べてました。
なるほど眼にみえる。。。どお?
Peeling them open, we understand: they do look like dragon eyes (?) right? We ate tons of these anyway, really sweet and juicy :)
ツアーのランチは期待していなかっただけに、びっくりするほど美味しかった。(Tong Tara hotel にて)
タイ料理のブッフェでしたが、ココナッツグリーンカレーや、大海老たっぷりのトムヤンクンに大満足。このツアーは絶対いい!元はしっかり取れますよ。 Lunch that came with the tour was unexpectedly delicious. Thai buffet at the Tong Tara Hotel with coconut green curry, Tom-Yang-Khun w/giant shrimps... It was worth it, and more!
ガイドさんが勧めてくれたタイ風ラーメンは娘が気に行って3杯も食べていました。もち米がデザートコーナーに並んでいるのですが、グリーンカレーにもよく合います。タイのお米はチャーハンには向きますが、日本のご飯好きの私にはちょっと。。。( TДT)
The Thai saimin our guide suggested was great, my daughter ate 3 bowls! Theres sticky rice in the desert corner, but it goes best with the green curry; the regular rice is ok for fried rice, but for Japanese rice lovers(like me)...
あっさりしたスープなので、腹ぺこさんならお代わり2−3杯はイケます。(^ヮ^)/
The soup is really light, so 2~3 bowls is a piece of cake ;)
大きな海老 ごろごろ入れてきました。トムヤンクンです。
Humongus shrimps in this Tom-Yang-Khun.
はじめは香草がだめだったけど今では大好きに。
激辛は今でも苦手だけど、虫以外ならだいたい食べれます。。Thai food has become really popular in Japan too now; I couldb't take the spices at first, but now, I can eat pretty much anything (even some spicy stuff), as long as they aren't 1hings like roasted bugs....
朝食のフルーツコーナーに毎日出ていた見慣れないもの。。。
「龍眼」 ロンガン
じゃがいも?かと思っちゃった。(ノ∀`*)ペチョン Something new in the fruits corner at breakfast--- Longhan or "Dragon eyes" that taste like lychee. I first thought they were potatoes on trees. (lol
理由は皮をむいてみて何となく納得。お味はまるでライチ、甘くておいしい。
毎朝こればっか食べてました。
なるほど眼にみえる。。。どお?
Peeling them open, we understand: they do look like dragon eyes (?) right? We ate tons of these anyway, really sweet and juicy :)
ツアーのランチは期待していなかっただけに、びっくりするほど美味しかった。(Tong Tara hotel にて)
タイ料理のブッフェでしたが、ココナッツグリーンカレーや、大海老たっぷりのトムヤンクンに大満足。このツアーは絶対いい!元はしっかり取れますよ。 Lunch that came with the tour was unexpectedly delicious. Thai buffet at the Tong Tara Hotel with coconut green curry, Tom-Yang-Khun w/giant shrimps... It was worth it, and more!
ガイドさんが勧めてくれたタイ風ラーメンは娘が気に行って3杯も食べていました。もち米がデザートコーナーに並んでいるのですが、グリーンカレーにもよく合います。タイのお米はチャーハンには向きますが、日本のご飯好きの私にはちょっと。。。( TДT)
The Thai saimin our guide suggested was great, my daughter ate 3 bowls! Theres sticky rice in the desert corner, but it goes best with the green curry; the regular rice is ok for fried rice, but for Japanese rice lovers(like me)...
あっさりしたスープなので、腹ぺこさんならお代わり2−3杯はイケます。(^ヮ^)/
The soup is really light, so 2~3 bowls is a piece of cake ;)
大きな海老 ごろごろ入れてきました。トムヤンクンです。
Humongus shrimps in this Tom-Yang-Khun.
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by TREview
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