2019年11月12日
【リアルな夕食】★モツ煮込み
↑クリックしてください↑
リアルな夕食に「モツ煮込み」です。材料は、ニンジン、コンニャク、ニンニク、ショウガ、モツです。ニンジンはイチョウ切り、コンニャクは1センチの角切り、ニンニクはスライス、ショウガは大き目にスライスします。下茹でしてある「モツ」を水で洗います。鍋に材料を全て入れ「水」「味噌」を入れ煮込みます。「水」の量が少なくなったら更に「水」「味噌」を加えます。この工程を最低2回繰返すと、「モツ」の臭みも無くなり柔らかくなって食べやすいです。
器に盛り付けて「ネギ」をのせ「七味唐辛子」をかければ更に美味しくなります。
ニンジン、コンニャク、ニンニク、ショウガ
鍋に入れる
煮込む
できあがり
It's a “mochi stew” for a real dinner. The ingredients are carrot, konjac, garlic, ginger and potato. Carrots are cut into ginkgo, konjac is cut into 1-cm squares, garlic is sliced, and ginger is sliced into larger slices. Wash the bottom of the “motsu” with water. Put all ingredients in the pan and simmer with water and miso. When the amount of “water” decreases, add “water” and “miso”. If this process is repeated at least twice, the odor of “Matsu” disappears and it becomes soft and easy to eat.
If you put “green onion” in a bowl and put “chimi chili”, it will become even more delicious.
【このカテゴリーの最新記事】
posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 08:00| (カテゴリなし)