2019年11月06日
【リアルな夕食】★桜エビ
↑クリックしてください↑
リアルな夕食に「キャベツと桜えびの炒め物」です。材料は、キャベツ、ニンニク、ニンジン、桜えび、ソーセージです。「ニンニク」はスライスにします。「ニンジン」輪切りにします。「ソーセージ」斜めに切ります。「キャベツ」大き目に切ります。フライパンに油をひきます。鷹の爪とニンニクを先に炒めます。香りが出たら「ニンジン」をいれます。少し火が通ったらキャベツとソーセージを入れます。キャベツの色が鮮やかになったら「桜えび」を入れます。塩/胡椒で味付けをしますが、「桜えび」の風味が消えないように控え目でいいです。
キャベツ、ソーセージ、ニンジン、ニンニク、鷹の爪
桜えび
できあがりです
For a real dinner, “Cabbage and Sakura Shrimp Stir Fry”. The ingredients are cabbage, garlic, carrot, cherry shrimp and sausage. Slice “garlic” into slices. Make a carrot slice. Cut the "sausage" diagonally. Cut the cabbage into larger pieces. Oil the frying pan. Fry hawk claws and garlic first. When the scent comes out, add "carrot". Add cabbage and sausage after a little fire. When the color of the cabbage becomes vivid, add “Sakura Shrimp”. Season with salt / pepper, but be careful not to lose the flavor of “Sakura Shrimp”.
【このカテゴリーの最新記事】
posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 08:00| (カテゴリなし)