アフィリエイト広告を利用しています

広告

この広告は30日以上更新がないブログに表示されております。
新規記事の投稿を行うことで、非表示にすることが可能です。
posted by fanblog

2018年03月25日

Cooking * Udon noodle with Salad




Some days ago, I cooked Udon noodle dish.
幾天前在家我做了用烏龍麵(烏冬)的料理。
数日前家でうどんを使った料理を作ってみました。
IMG_4516.jpeg



I added salad on the noodle.
我加上沙拉。
うどんの上にサラダを乗せて。

And at that time, I used these seasonings.
還有我使用了這些調味料。
これらの調味料を使ってみました。
IMG_4514.jpeg

IMG_4519.jpeg



These are the seasonings that I bought in Okinawa.
這些事在沖繩我買的。
これらは沖縄で買ったもの。
IMG_4563.jpg


Very easy cooking! And the taste was very good!
又很簡單做,又很好吃!
簡単に作れて、とっても美味しかったです!

Have a nice day!








島豚ごろごろ 120g ピパーツ ゴーヤカンパニー アンダンス 島胡椒 ナガコショウ 島豚ゴロゴロ 島豚 沖縄 石垣島 三元豚 しまぶたごろごろ 味噌 カレー味 ごはんのおとも ヒルナンデス

価格:670円
(2018/3/21 15:24時点)
感想(0件)


posted by yuebingdiary at 04:00| Cooking

2018年03月12日

Cooking * Pasta with "Crab & Tomato Cream Sauce"




A few days ago, I cooked pasta and ate it for lunch.
幾天前在家我做了意大利麵,然後那天的中午我吃了那個。
数日前家でパスタを作り、お昼ご飯としていただきました。

I added some vegetables and cheese.
我加上了蔬菜和起司。
野菜とチーズを足してみました。
IMG_4108.jpg


This time I used this "Crab & Tomato Cream Sauce".
這次我使用了這個「蟹肉蕃茄奶油醤」。
今回使用したのはこちら「カニのトマトクリーム」。
IMG_4106.jpeg


Hahaha, very easy cooking, but nice taste!
哈哈哈,很簡單可是那個味道不錯!
ははは、とっても簡単。でも美味しかったです!

Product information → Kewpie

Mar 2018
About the latest information, please check again.
關於最新的資訊、請你們再確認。
最新の情報に関しては、ご自身で再確認してください。

Have a nice day







posted by yuebingdiary at 04:00| Cooking

2018年03月04日

Cooking * Roast Beef Bowl with salad & egg




Last Sunday I cooked "Roast Beef Bowl with salad & egg" for dinner.
上個星期天的晚上在家裡我做了「跟沙拉和鷄蛋的燒牛肉丼飯」。
先週の日曜日、夕食として「サラダ&たまご乗せローストビーフ丼」を作りました。
IMG_3866.jpeg


This was the roast beef that I bought at a super maket. So it was not expensive, very reasonable price.
這個燒牛肉是在附近的超級市場我買的。很便宜的。
イオンで買ったローストビーフ。とってもお手頃価格。

The beef with egg & sadad was really delicious!
鷄蛋跟牛肉,適合的不錯!
タマゴとビーフの相性バッチリ。
IMG_3868.jpeg


We enjoyed the dinner very much!
這些晚餐讓我們很滿意了!
大満足な夕飯でした!






posted by yuebingdiary at 04:00| Cooking

2018年02月25日

Cooking * BENTO (Lunch Box)




For this some weeks, I go to Tokyo for job.
這幾個星期、爲了工作我去東京。
この数週間、お仕事で都内へお出かけしております。

In Tokyo, the price of lunch is expensive for me.
在東京物價很貴。
都内って物価が高いのでお昼代も結構かかってしまいます。

So almost everyday, I make BENTO (Lunch Box) and take it for lunch.
所以差不多每天我做便當,然後我帶那個去工作。
そんな訳で、ほぼ毎日弁当を作って仕事に出かけております。
IMG_3714.jpg


The BENTO that I make is very simple, not beautiful.. HAHAHA.
我做的便當很素樸,不是可愛的。。哈哈哈。
超簡素な弁当で、全然可愛くないんですけどね。。あはは。






posted by yuebingdiary at 04:00| Cooking

2018年02月23日

Cooking * Mapo Doufu with chopped pork




Last Sunday I cooked Mapo Doufu at home.
上個星期天在家裡我做了麻婆豆腐。
この前の日曜日、家で麻婆豆腐を作りました。
IMG_3683.jpg


When we cook Mapo Doufu, we usually use minced pork.
我們做麻婆豆腐的時候大概使用豬肉餡(免治肉)吧?
麻婆豆腐を作る時ってたいてい豚ひき肉を使いますよね。

But this time, I added chopped pork.
可是這次我加上了切碎的豬肉。
でも今回私は小間切れを入れてみました。
IMG_3685.jpg


Very nice taste!
很好吃!
とても美味しかったです!
IMG_3687.jpg


Have a nice day







posted by yuebingdiary at 04:00| Cooking
Profile
さんの画像

Luna Yuebing
プロフィール

カテゴリーアーカイブ


最新記事







Flag Counter



×

この広告は30日以上新しい記事の更新がないブログに表示されております。