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2018年07月10日

Cooking * Bak Kut Teh 肉骨茶




A few months ago, when my Malaysian friend come to Japan, she gave us this seasning.
幾個月前我們的馬來西亞朋友來到日本時,她給我們這個調味料。
数か月前、マレーシアの友人が日本へいらした際、こちらの調味料をくださいました。

The seasoning of Bak Kut Teh
爲了做肉骨茶的調味料。
肉骨茶(バクテー)の素。
IMG_7785.jpeg


Bak Kut Teh is a soup dish with pork rib.
你們知道肉骨茶是什麽樣子的料理吧。
バクテーは骨付き豚肉を使ったスープのような料理。

It's very popular in Malaysia and Singapore.
肉骨茶是在馬來西亞和新加坡很受歡迎。
バクテーはマレーシアやシンガポールでよく食べられているもの。

Last night I tried cooking this dish.
昨晚我用這個調味料,試做了肉骨茶。
昨日の夜、このシーズニングを使ってバクテーを作りに挑戦してみました。

Ah, very nice smell! Very good taste!
啊,很好香!很好吃!
あぁ、なんていい香り!(漢方薬系の香りがします)とっても美味しかったです!
IMG_7786.jpeg


Thanks a lot!
多謝!
ありがとうございました!





DFE 肉骨茶(バクテー)の素 18g

価格:224円
(2018/7/10 16:10時点)
感想(0件)


posted by yuebingdiary at 15:56| Cooking
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