アフィリエイト広告を利用しています

2019年10月05日

スコッチエッグ  Scotch egg


**スコッチエッグ   Scotch egg
CIMG0001.JPG

(2人分)
1.たまご4個は固ゆでにします。

2.ミンチ300gに玉ねぎのみじん切り、たまご1個、小麦粉少々、ナツメグ、塩、
  こしょうを入れ 粘りが出るまで練り 4等分して たまごを包みます。

4.鍋にスープと米油少々と塩、胡椒を入れ セロリ、赤、グリーンのピーマン、椎茸を煮ます。

5.器に4.と 3.を盛ります。 煮汁は スープにします。





**煮汁でスープ   Soup from the broth
CIMG0004.JPG

1.野菜の煮汁は 必要なら 塩、胡椒で味を調え 器に盛り パセリパウダーを振ります。





**ジェノベーゼパスタ    Genovese
CIMG0002.JPG





**玉ねぎとレタスのサラダ   Onion and lettuce salad
CIMG0003.JPG

1.グリーンリーフレタス、レタス、さらし玉ねぎを器に盛り 米油、米酢、塩、胡椒、
  おろしニンニク、砂糖少々のドレッシングをかけます。







CIMG0005.JPG







** Scotch egg (for 2 people)

1.Boil 4 eggs hard.

2. Mix 300g minced meat chopped onions. a beaten egg, flour, salt, pepper and nutmeg well.
Divide equally into 4 parts and wrap hard-boiled egg. Make 4 balls.

3. Cover 2. with flour, egg and breadcrumbs. Deep fry them.

4. Put soup, rice bran oil, salt and pepper in a pot and boil celery, red and green bell peppers
and shiitake mushrooms.

5. Put 3. and 4. on individual dishes. Make soup from the broth.


** Soup from the broth

1. Season the broth with salt and pepper if you need. Put in individual dishes and sprinkle
parsley powder.


** Genovese


** Onion and lettuce salad

1. Put green leaf lettuce, lettuce and onion slices (been soaked in water) on
individual dishes and pour rice bran oil, rice vinegar, salt, pepper, grated garlic
and a little sugar.




最新記事
検索
ファン
最新コメント
<< 2019年10月 >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
タグクラウド
プロフィール
sunshineさんの画像
sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
プロフィール
カテゴリアーカイブ
最新コメント