アフィリエイト広告を利用しています

2019年04月19日

かぼちゃのニョッキ   Gnocchi di Zucca


**かぼちゃのニョッキ   Gnocchi di Zucca
CIMG0001.JPG

(2人分)
1.かぼちゃ200gは 適当に切り、レンチンしてから つぶします。
  それに薄力粉70g、塩少々、粉チーズ大1.5を混ぜ合わせます。

2.熱湯に塩を入れ 1.を まるめて(あるいはちぎって)茹でます。

3.半分にはチーズフォンデュのソースを 半分にはジェノベーゼソースをからませます。





**人参グラッセ  Glazed carrots
CIMG0002.JPG

(2人分)
1.一口大の人参1本、ひたひたの水、バター10g、塩ひとつまみ、砂糖大2を
  蓋をして10分ほと煮ます。

2.蓋を取り 艶が出て 水分が無くなるまで 煮ます。





**白菜サラダ  Chinese cabbage salad
CIMG0003.JPG

1.白菜は 1cm巾ぐらいに切り 茹でます。

2.1.にツナ缶、砂糖、ごま油、すりごま、かつおぶし、ポン酢、マヨネーズを
  入れ 和えます。






CIMG0004.JPG






** Gnocchi di Zucca (for 2 people)

1. Cut 200g Japanese pumpkins into bite size pieces. Then microwave them to cook.
Mash them until there are no more lumps.
Add 70g flour, a little salt and 1.5tbsp powdered cheese and mix them.

2. Make 1. into small balls or tear with your hands and boil in hot water with a little salt.

3. Mix half of 2. with cheese fondue sauce and another half with Genovese sauce.


** Gazed carrots (for 2 people)

1. Cut 1 carrot into bite size pieces.
Boil them with water (just enough water to cover), 10g butter, a pinch of salt
and 2 tbsp sugar in a pot with a lid on for 10 mins.

2. Put the lid off and simmer until the broth condensed.


** Chinese cabbage salad

1. Cut Chinese cabbage into 1cm width slices. Boil them.

2. Mix 1. with 1 canned tuna. sugar, sesame oil, grated sesame, dried bonito shavings,
ponzu and mayonnaise.






最新記事
検索
ファン
最新コメント
<< 2019年04月 >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
タグクラウド
プロフィール
sunshineさんの画像
sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
プロフィール
カテゴリアーカイブ
最新コメント