**オムライス Omelette with rice
1.まず 炊飯器でケチャップライスを作ります。
2.お米2合を洗い炊飯釜に、玉ねぎ粗みじん切り70g、ウインナ6本(1cm巾に切る)、
コンソメ小2、ケチャップ90g、バター20gも入れて 普通に炊飯します。
(この量で4人分ぐらいあります)。
3.一人当たり卵2個を薄焼きにし 2.の四分の1をのせ オムライスにします。
4.ケチャップをかけます(卵がやぶれたところ(笑))
**ジェノベーゼキャベツ Cabbage with Genovese sauce
1.キャベツをざく切りにし 油を引いたフライパンで炒め、
ハーブソルトを少量振り、ジェノベーゼソースで和えます。
**きゅうりとチーズのサラダ Cucumber and cheese salad
1.きゅうりとクリームチーズを角切りにし ハーブソルト、オリーブ油、胡椒、
酢、ガーリックパウダーで和えます。
2.ルッコラとサラダレタスを敷いた上に 1.をのせ、 ラム酒漬け干しブドウを
散らします。
**スープ Soup
1.えのきと玉ねぎのスープです。
** Omelette with rice
1. First, cook ketchup-flavored rice in a rice cooker.
2. Wash about 300g rice (2-go), chop 70g onion and 6 wieners (cut into 1cm width slices)
Put rice, onions, wieners, 2tsp soup powder, 90g ketchup and 20g butter in rice cooker pot.
Cook. (it would be for 4 people).
3. Make an omelette with 2 eggs. Put it on 1/4 of 2. to make an omelette with rice.
4. Pour ketchup.
** Cabbage with Genovese sauce
1. Chop cabbage. Oil a frying pan and fry cabbages. Season with herb salt.
Add Genovese sauce and toss them together.
** Cucumber and cheese salad
1. Cut cucumber and cream cheese into cubes. Season with herb salt, olive oil,
pepper, garlic powder and vinegar.
2. Place some rocket and lettuce on individual dishes and put 1. on them.
Sprinkle rum-soaked raisin.
** Soup
1. Boil enoki mushrooms and onion in a soup.