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2019年04月12日

中華料理   Chinese food


**春巻き   Spring roll
CIMG0002.JPG

(2人分)
1.細切りにした豚スライス50g、しいたけ2枚、もどした春雨30g、千切りした
  土ショウガ、ニラ、を油を引いたフライパンで炒め、
  塩少々、醤油小2、砂糖少々で調味し 冷まします。

2.春巻きの皮5枚で包み、巻き終わりに水溶き片栗粉をつけて止めます。

3.油で2.を揚げます。
  私は 酢醤油とからしで食べるのが好きですが 
  醤油、酢、ケチャップなど お好きなもので。





**中華丼  Bowl of rice with a chop‐suey‐like mixture on it
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1.白菜、人参、玉ねぎ、しいたけ、しょうがなどをごま油で炒め、中華スープ200cc、
  塩、醤油、酒、砂糖少々で味を整え、さつま揚げと絹さやを散らし
  ご飯にかけます。





**もやしの中華サラダ  Chinese salad with bean sprouts
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1.もやし、人参、玉ねぎ、にらをごま油で炒め 醤油、さとう、酢で調味します。




CIMG0004.JPG




** Spring roll (for 2 people)

1. Oil a frying pan and fry thin stripped 50g pork slices, 2 shiitake mushrooms, ginger,
30g soaked and drained bean-starch vermicelli and Chinese chive.
Season with a little salt, 2tsp soy sauce and a little sugar.
Let it cool.

2. Divide 1. into five equal parts.
and wrap up in a spring roll skin. Spread starch with water at the end. Make 5 rolls.

3. Deep fry them.
Serve with ponzu, mustard, soy sauce, ketchup and/or vinegar. whatever you like.


** Bowl of rice with a chop-suey-like mixture on it.

1. Sesame oil in a frying pan and fry Chinese cabbage, carrot, onion, shiitake mushrooms
and ginger.
Then add 200cc soup, salt, soy sauce, rice wine and sugar
and add satuma-age(deep-fried ball of fish paste) and snow peas.
Pour over bowl of rice.


** Chinese salad with bean sprouts

1. Sesame oil in a frying pan and fry bean sprouts, carrot, onion and Chinese chive.
Season with soy sauce, sugar and vinegar.




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sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
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