2019年04月02日
長芋ステーキ Baked Chinese yam
**長芋ステーキ Baked Chinese yam
1.長芋は 皮を剥き 1cmぐらいの厚さに切ります。
2.フライパンにごま油を熱し 長芋を入れ ハーブソルトを振り 蓋をして
両面蒸し焼きします。
**なすびのサラダ Egg plant salad
1.レンチンしたなすびを 器に盛り 梅味噌ドレッシングをかけ 千切りの大葉を
のせます。
**たらちり Cod hot pot
1.昆布を敷いた土鍋で 白菜、たら、豆腐、人参、しいたけ、春菊を煮て
ポン酢で食べます。
** Baked Chinese yam
1. Peel Chinese yam and then cut into 1cm width slices.
2. Sesame oil in a frying pan and place 1. and sprinkle herb salt. Bake on both side.
(put a lid on)
** Egg plant salad
1. Microwave egg plants and put on/in individual dishes. Pour Ume-miso dressing and
Put thin stripped green perilla on top.
** Cod hot pot
1. Place kelp in earthen pot and put Chinese cabbage, cod, tofu, carrot, shiitake and
edible chrysanthemum. Boil.
Serve with ponzu.