**
炊飯器で鶏胸肉のハム Chicken breast ham in a rice steamer
1.鶏胸肉は皮と脂を取り除き ビニール袋に 鶏肉と塩麹大1ぐらいとハーブミックスを
入れ 良く擦り込み 空気を抜いて 冷蔵庫に1晩入れます。
2.炊飯釜に 1.(袋のまま)と熱湯をひたひたに入れ ”保温”にして 3時間ほど
置いておきます。
3.3時間ぐらいたったら 取り出し 冷まします。
**
揚げゴボウ Fried burdock
1.ごぼうは麺棒で叩き 適当な太さに切り、片栗粉をまぶして 揚げます。
2.砂糖小1、酒大1、醤油大1、みりん大1、米酢大1を混ぜた たれ を熱し
ゴボウを絡めます。 (焦がしてしまった。。。)
**
ほうれん草のツナ和え Spinach dressed with canned tuna
1.茹でたほうれん草に ツナ缶、米油大1、醤油大1、ガーリックパウダー、レモン汁大1、
砂糖少々、塩、こしょうを入れ 和えます。
**
トマトのサラダ Tomato salad
1.玉ねぎのみじん切り、米油、甘酢、塩、こしょう、ガーリックパウダーを混ぜ
スライスしたトマトにかけます。
2.イタリアンパセリをのせます。
**
Chicken breast ham in a rice steamer1. Remove skin and fat from a chicken breast.
Put it in a plastic bag with 1tbsp shiokouji (salt with ricemalt) and mixed dried herb.
Rub well.
Release air from the bag and let it rest overnight in the freezer.
2. Put 1. in a rice steamer. Pour just enough hot water to cover.
Set it "warm" for about 3 hours.
3. Take it out from the steamer and let it cool down.
**
Fried burdock1. Pound burdock and then cut into 5cm length. cover with starch and then deep fry.
2. Mix 1tsp sugar, 1tbsp rice wine, 1tbsp soy sauce, 1tbsp sweet rice wine and 1tbsp
rice vinegar and bring it to boil.
Add burdocks and toss them together (I burned them)
**
Spinach dressed with canned tuna1. Mix boiled spinach with 1 canned tuna, 1tbsp rice bran oil, 1tbsp soy sauce,
garlic powder, 1tbsp lemon juice, sugar, salt and pepper.
**
Tomato salad1. Mix chopped onion, rice bran oil, sweetened vinegar, salt, pepper and garlic powder
and pour over sliced tomato.
2. Put Italian parsley on top