2019年11月11日

ワインにあう簡単牡蠣とキノコのアンチョビガーリックブルスケッタのレシピ

12.57.43.jpg

秋になったと実感してきましたが、もう冬の寒さを感じてきました。冬の寒さは体にこたえるので、免疫力をつけて年末まで頑張りたいと思います。

地球温暖化といわれていて、今年は例年よりも暖かいそうです。寒いと感じつつも、昔のように大雪が降ることが少なくなったように感じるので、地球温暖化は進んでいると思いました。

I was realizing that autumn came, but the winter coldness was being already felt. The winter coldness tells on a body, so I'd like to improve my ability and exert myself until the end of the year.

It's said to be global warming, and it's said that it's warmer than an ordinary year this year. I felt cold, but it was felt as a heavy snow rarely fell and was like the past, so I thought global warming was developed.

今回は、ワインにあう簡単牡蠣とキノコのアンチョビガーリックブルスケッタのレシピをご紹介します
Recipe of easy oysters which go well with wine and mushroom anchovy garlic bruschetta
<材料>(2人分)

・牡蠣 200グラム
・マッシュルーム 6個
・アンチョビ 2枚
・にんにく 1片
・薄力粉 適量
・白ワイン 大さじ2
・塩 少々
・イギリスパン お好み

<作り方>

1 にんにくとアンチョビを細かく刻みます

2 マッシュルームをスライスします

3 牡蠣を塩でもみ、水で洗い流します

4 3(牡蠣)の水分をとり、薄力粉をまぶします

5 フライパンにオリーブオイルをしき、弱火でにんにくを炒めます

6 5にアンチョビを入れて炒めます

7 6に牡蠣を入れて、牡蠣に火をとおします

8 7にマッシュルームを入れ、白ワインを入れて蓋をして蒸します

9 最後に、塩で味を整えます

10 イギリスパンにバターをぬり、トースターで焼きます

11 10に9をのせて出来上がりです

牡蠣とキノコのアンチョビガーリックを、パスタにからめて食べても美味しいです。

【カキ3L】 最安値! 送料無料! ランキング1位 広島県産!希少!超大粒 3L 牡蠣(かき/カキ)広島 国内産 カキフライ ムキ身 3L 1キロ かき 冷凍 海鮮 シーフード 同梱可能

価格:2,830円
(2019/11/10 13:21時点)
感想(33件)



< the material> (for 2 people)

・ 200 grams of oysters
・ 6 mushrooms
・ 2 of anchovy
・ A piece of garlic
・ Weak flour Proper amount.
・ White wine Tablespoon 2.
・ Salt A little.
・ A long tin Like.

< how to make>

1 Garlic and anchovy are cut small.

2 Mushroom is sliced.

3 Oysters are rubbed with salt and it's scoured with water.

I dehydrate 4 3 (oysters) and cover with weak flour.

5 Olive oil is laid out in a frying pan and garlic is fried by low flame.

Anchovy is put in 6 5 and it's fried.

I put oysters in 7 6 and cook oysters.

I put mushroom in 8 7, put the lid including white wine and steam.

9 The taste is arranged with salt at the end.

10 Butter is spread on a long tin and it's baked by a toaster.

9 is put on 11 10, and it's finish.

Even if you can involve pasta, and anchovy garlic of oysters and mushroom is eaten, it's good.

オイスターバーで生牡蠣を楽しむこともおすすめです。いろいろな牡蠣の味をじっくり味わって楽しむことができるのは、冬ならではの楽しみです。

よく通っているオイスターバーのお店のサイトをのせておきますので、参考にしてみてください。サイドメニューのレバパテはとても美味しいです。週末などは混むので、予約をおすすめします。

ジャックスポット新宿店

It's also recommended to enjoy oyster at oyster bar. It's the pleasure the winter that the taste of the various oysters can be tasted and enjoyed carefully.

A site in a store in the oyster bar to which you often go is taken on, so please consult. REBAPATE on the side menu is very good. A weekend is crowded, so I'll recommend you reservation.



にほんブログ村 OL日記ブログ アラフィフOLへ
この記事へのコメント
コメントを書く

お名前:

メールアドレス:


ホームページアドレス:

コメント:

※ブログオーナーが承認したコメントのみ表示されます。

この記事へのトラックバックURL
http://fanblogs.jp/tb/9404862

この記事へのトラックバック



プロフィール
 Blueknockさんの画像
Blueknock
最新記事
<< 2019年12月 >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
カテゴリーアーカイブ
ファン
リンク集
precios.jpg
DONO.jpg
traveloco.jpg
タグクラウド
検索
最新コメント
QRコード