2020年02月27日

イタリア風簡単カッサータのレシピ

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カッサータは、イタリアのシチリア島の伝統のスイーツです。スポンジケーキにリコッタチーズと砂糖でつけた果物を重ねたものです。ドライフルーツやナッツ類を混ぜたアイスクリームのことです。伝統的な丸形に加え、長方形や正方形でも作られています。その他にもチョコレートやオレオクッキーを加えてアレンジもできます。コンビニスイーツで人気のカッサータは自宅でも簡単につくれます。

今回は、イタリア風簡単カッサータのレシピをご紹介します

<材料>(18センチ角型)

・リコッタチーズ 300グラム
・生クリーム 300グラム
・グランベリー(ドライフルーツ) お好みの量
・レーズン(ドライフルーツ) お好みの量
・ピスタチオ お好みの量
・くるみ お好みの量
・きび砂糖 50グラム
・ラム酒 適量
・オレンジピール 大さじ2

<作り方>

1 リコッタチーズを常温にもどします

2 ピスタチオ、くるみを殻からだし、細かく刻みます

3 レーズンをラム酒に漬けます

4 ボールに生クリームときび砂糖を入れ、8分立てになるまで混ぜます

5 4に1を入れ、なめらかになるまで混ぜます

6 5に2と3、ドライフルーツを入れ、オレンジピールを入れよく混ぜます

6 角型にクッキングシートを敷き、5を均一に入れ、冷凍庫で約3時間以上凍らせたら出来上がりです

ドライフルーツやナッツ類を自分の好みでアレンジしてください。出来上がったカッサータにジャムをかけても美味しいです。

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< the material> (18 centimeter corner type)

・300 grams of ricotta cheese
・300 grams of fresh cream
・Grand berry (dried fruits) The amount you like
・Raisins (dried fruits) The amount you like
・Pistachio The amount you like.
・The amount you wrap and prefer
・50 grams of millet sugar
・Rum Proper amount.
・Orange peel Tablespoon 2.

< how to make>

1 Ricotta cheese is returned to room temperature.

2 It's from a shell and pistachio and walnuts are cut small.

3 Raisins are pickled in rum.

4 Fresh cream and millet sugar are put in a ball, and it's mixed until it'll be building for 8 minutes.

It's added to 5 4 until it becomes smooth including 1.

2 and 3 put dried fruits in 6 5, and it's often mixed including orange peel.

6 A cooking seat is laid in the corner type and 5 is put in uniformly, and if it can be frozen for more than about 3 hours by a freezer, it's finish.

Please arrange for dried fruits and nuts kinds by your taste. Even if jam is poured over finished KASSATA, it's good.



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2020年02月26日

朝穫れたての新鮮な野菜を当日発送してくれるサービス

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食事をつくる時に野菜をたっぷり使いますが、仕事終わりにスーパーに行くことが大変です。野菜を買って帰宅することは、仕事帰りの体では体力がなく、宅配サービスを利用している人も多いと思います。野菜を買うと荷物が重いので、宅配サービスはとても便利です。

今回は、朝穫れたての新鮮な野菜を当日発送してくれるサービスをご紹介します

【サービスの特徴】

・旬の無農薬・有機野菜、おすすめ商品が年間1000種類あるので種類が豊富です

・野菜の味、質、鮮度はもちろん丁寧で素早い対応が、全国各地のリピーターから高く評価されています

・千葉県を中心とした農家の、朝獲れたての野菜などをその日のうちに配送、翌日届きます

・農薬をできる限り使わない、有機栽培農産物、特別栽培農産物を取り扱っています

・すべての野菜には、「栽培方法」「生産地」「生産者」を記載してあります

・野菜の他にも、果物、卵、乳製品、豆製品、肉、魚、パン、麺類、調味料やお菓子だど品揃えが豊富です

【便利でお得な定期購入】

↑上の商品は、【定期購入】 季節の野菜セット(1〜3名様向け)季節の野菜12〜14種類、提案価格:3,000円〜4,000円前後(税込・送料別)です

・定期会員価格で、通常より安く買えることができ、ポイントがたまります

・入会金、年会費など無料です

・セット内容の変更ができます

・お休みや、日時変更をマイページから簡単に変更できます

・届ける間隔を1週〜4週ごとで選べます

首都圏にありながら野菜生産高トップ3に入る千葉県の宅配サービスは、メディアでも取り上げられている人気のサービスで、野菜の味、質、鮮度はもちろん丁寧で素早い対応が全国各地のリピーターから高く評価されています。宅配サービスに迷っている人は、 お試し宅配セットがあるので自分で商品を確かめることができるので、利用してみてください。

無農薬野菜の無料お試し定期コース

[The feature of the service]

・Organic* in season has 1000 kinds a year of organic vegetables and recommendation goods, so it has the abundant kinds.

・Polite and quick correspondence as well as the taste, the quality and the freshness of the vegetables are estimated highly from a repeater in every region of the country.

・The vegetables the farmer who made Chiba-ken the center can have just caught in the morning are delivered over the day, and it reaches on the next day.

・The organic grown crop and the special cultivation crop for which agricultural chemicals aren't used as much as possible are being treated.

・"Cultivation method" "production district" "producer" has been indicated on all vegetables.

・Fruit in addition to vegetables, egg, dairy products, mini-product, meat, fish and bread have the abundant noodles, seasoning and snack DADO selection.

[Convenient and profitable fixed period purchase]

[Fixed period purchase] is 12 of vegetables in a seasonal set (1-3 person assignment) season of vegetables-14 kinds and the suggestion price: of 3000 yen-about 4000 yen (including tax, according to* shipping charge) for goods on↑.

・A point can be able to buy it more inexpensively than usual at the fixed period member price, and collects.

・The enrollment fee and annual club due are free.

・The set contents can be changed.

・The good sleep and the change of date and time can be changed easily from my page.

・A delivered interval can be chosen every 1 week-4 weeks.

Home delivery service of Chiba-ken which enters vegetable production high top 3 is the popular service even media are disqualified for though it's in metropolitan area, and polite and quick correspondence as well as the taste, the quality and the freshness of the vegetables are estimated highly from a repeater in every region of the country. There is a trial home delivery set, so the person who wavers in home delivery service can make sure of goods by himself, so please use it.






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2020年02月25日

玉ねぎをたっぷり食べられる簡単イタリアのチポッラ―タのレシピ

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今の時期は新玉ねぎがスーパーにたくさん売っているので、玉ねぎをつかった料理をよく作ります。玉ねぎには、血液をサラサラにさせる効果と、疲労回復効果があります。特に血管を固くさせないケルセチンは抗酸作用があり、ストレスなどで生まれる活性酸素を減少させる効果があります。血管が固くなると、動脈効果の原因になり、脳梗塞や心筋梗塞になります。玉ねぎをたっぷり食べる料理として、イタリアのウンブリアの郷土料理は、どこかホッとする玉ねぎの卵とじ料理でとても食べやすいです。

Many new onions sell them in a supermarket the time now, so a dish with onion is often made. I have the fatigue reduction effect on onion with the effect which makes Sara Sara have a blood. There is a kousan action and the quercetin which doesn't make the blood vessel solid in particular has the effect which makes the reactive oxygen born by a stress decrease. When a blood vessel becomes solid, it's to blame for the arterial effect, and I have cerebral infarction and myocardial infarction. The onion egg soup dish relieved somewhere is very easy to eat for Italian local food from Umbrian as the dish which eats onion much.

今回は、玉ねぎをたっぷり食べられる簡単イタリアのチポッラ―タのレシピをご紹介します
I'll introduce a recipe of CHIPORRA in easy Italy where onion can be eaten much-TA this time.

<材料>(2人分)

・玉ねぎ 6個
・ベーコン お好みの量
・半熟に茹でた卵 2個
・オリーブオイル 大さじ2
・塩、胡椒 適量
・パルミジャーノ 大さじ4
・コンソメ顆粒 5個(野菜のブロードを用意できない場合)

<作り方>

1 玉ねぎを約5ミリ程度にカットします

2 ベーコンをみじん切りにします

3 鍋にオリーブオイルをしき、2を入れ炒めます

4 3に1を入れ、弱火で玉ねぎが透明になるまで炒めます

5 4に水500mlを入れ、コンソメを入れて弱火で水分がなくなるまで煮込みます

6 5に塩、胡椒を加えて味を整えます

7 スープ皿によそい、半熟の卵をのせ、パルミジャーノをかけて出来上がりです

玉ねぎの味を生かした甘く柔らかい、ホッとする素朴な味が子供から大人まで楽しめます。ぜひ作ってみてください。

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< the material> (for 2 people)

・6 onions
・Bacon The amount you like.
・2 eggs boiled in soft-boiled
・Olive oil Tablespoon 2.
・Salt and pepper Proper amount
・PARUMIJANO Tablespoon 4.
・5 of consomme granules (When broadcloth of vegetables can't be prepared.)

< how to make>

1 Onion is cut in about about 5 millimeters.

2 I mince bacon.

3 Olive oil is laid out in a pot and it's fried including 2.

It's fried until onion becomes clear by low flame including 1 in 4 3.

It's boiled until water puts consomme in 5 4 including water 500ml, and dies of low flame.

Salt and pepper are added to 6 5 and the taste is arranged.

7 It's served in soup plate and soft-boiled egg is given a ride, and it hangs PARUMIJANO and is finish.

The sweet and soft relieved simple taste using the taste of the onion can be enjoyed from a child to an adult. Please make me by all means.


<追記>
< addition>

東京(港区)の東京都庭園美術館で、 4月7日(火)まで、「北澤美術館所蔵 ルネ・ラリック アール・デコのガラス モダン・エレガンスの美」が開催されています。講演会は2月23日に行われましたが、世界屈指のガラス・コレクションを有する、北澤美術館所蔵のルネ・ラリック作品より、アール・デコの時代を代表する名品が約220点展示されています。とても見応えがあるので、ガラスに興味がある人はぜひ美術館へ観に足をはこんでみてください。

東京都庭園美術館(Tokyo Metropolitan Teien Art Museum)

"Kitazawa art museum possession Rene and glass of Lalique art deco Beauty of modern Elegance" is held until Tuesday, April 7 by Tokyo Metropolitan Teien Art Museum in Tokyo (Minato-ku). A lecture was performed on February 23, but about 220 masterpieces by which the world represents the time of the art deco more than Rene and Lalique work of Kitazawa art museum possession with outstanding glass collections are exhibited. There is an impression very much, so the person who takes an interest in glass carry a foot to an art museum to see by all means, please.



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2020年02月24日

ワインにあう簡単パプリカとタコのガーリックバター炒めのレシピ

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オリーブオイルは血液をサラサラにしてくれるので、いつも料理を作る時に使っています。健康と美容にはやっぱり食べるものを気をつけたいです。イタリアでは生肉をつかったカルパッチョを前菜にしていますが、日本では生肉は手に入りにくく、生魚を代用してカルパッチョを作ります。そんなイタリアでよく使われている生魚はタコです。あっさりマリネにして食べるのも美味しいですが、少しボリュームを加えてお弁当のおかずになるものを作っています。

Olive oil makes the blood Sara Sara, so when always making a dish, it's used. Something to eat as expected in health and beauty culture, I'd like to be careful. The carpaccio with raw meat is made an appetizer in Italy, but the raw meat is difficult to get in Japan, and raw fish is substituted and carpaccio is made. Used raw fish is octopus well in such Italy. It's also good to take marinade and eat readily, but the volume is being added a little and the one which becomes a dish of a box lunch is being made.

今回は、ワインにあう簡単パプリカとタコのガーリックバター炒めのレシピをご紹介します
I'll introduce a recipe of easy paprika which goes well with wine and octopus garlic butter fry this time.

<材料>(2人分)

・タコ 足3本
・パプリカ(赤でも黄色でも) 1個
・ブロッコリー 1房
・オリーブオイル 適量
・ガーリック 1/4片
・醤油 大さじ1
・バター 20グラム
・塩、胡椒 適量
・乾燥バジル 適量

<作り方>

1 タコとパプリカを好みの大きさにカットします

2 ブロッコリーを茹でます

2 フライパンにオリーブオイルをしき、タコを入れ炒めます

3 タコに火がとおったら、パプリカ、ブロッコリーを入れて炒めます

4 3にみじん切りにしたニンニクをに入れて炒めます

5 4にバター、醤油を入れ炒めます

6 5に塩、胡椒を加えて味を整えて、最後に乾燥バジルを絡めて出来上がりです

バター醤油とニンニクが効いているので、ご飯も進むのでお弁当おかずになります。そのままワインと一緒に前菜としても楽しめます。ぜひ作ってみてください。

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感想(86件)



< the material> (for 2 people)

・3 of octopus-like legs
・Paprika (by red, by yellow) 1
・A bunch of broccoli
・Olive oil Proper amount.
・1/4 pieces of garlic
・Soy sauce Tablespoon 1.
・20 grams of butter
・Salt and pepper Proper amount
・Dryness basil Proper amount

< how to make>

1 Octopus and paprika are cut in the favorite size.

2 Broccoli is boiled.

2 Olive oil is laid out in a frying pan and octopus is put in and fried.

3 If octopus is cooked, paprika and broccoli are put in and fried.

The garlic I minced in 4 3, it's inserted and fried.

Butter and soy sauce are put in 5 4 and it's fried.

Salt and pepper are added to 6 5 and the taste is arranged, and dry basil is tied at the end, and it's finish.

Butter soy sauce and garlic are effective, so rice is also developed, so it'll be a box lunch dish. You can also enjoy yourself as an appetizer with wine just as it is. Please make me by all means.



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2020年02月23日

イタリアンポテトサラダの簡単スタッフドバケットのレシピ

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イタリアのピエモンテ州の家庭料理のポテトサラダは、アンチョビとオリーブがはいったワインにあう大人向けの味です。スタッフドバケットはお弁当にも、ピクニックにも一つ一つラップで包むと便利です。

Potato salad of home cooking from Italian Piemonte state is the taste for adults which goes well with wine with anchovy and olive. When it's wrapped in wrap one by one in a box lunch and in a picnic, the stuffed bucket is convenient.

今回は、イタリアンポテトサラダの簡単スタッフドバケットのレシピをご紹介します
I'll introduce a recipe of an easy stuffed bucket of Italian potato salad this time.

<材料>(バゲット1本分)

・バゲット 1本
・じゃがいも 10 個
・生クリーム 20cc
・アンチョビ 6尾 
・ブラックオリーブ 8粒
・グリーンオリーブ 8粒
・塩、胡椒 適量

<作り方>

1 じゃがいもを水で洗い皮を剥きます

2 1をラップで包み、柔らかくなるまで電子レンジで加熱します

3 ボールに2を入れ、潰していきます

4 3に生クリームを入れて、よく混ぜます

5 アンチョビと、オリーブオイルをみじん切りにします

6 4に5を入れて混ぜ、塩、胡椒で味を整えたらポテトサラダの出来上がりです

7 バゲットの端を切り、約1センチ程度パンの外側を残し、中をとります

8 7のバゲットの中に、6をつめて出来上がりです

好みの厚さに切って食べてください。ピエモンテ州といえば、ワインが美味しいので、一緒にワインを飲みながら食べるのもおすすめです。

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感想(3件)



< the material> (for 1 baguette)

・1 baguette
・10 potatoes
・Fresh cream 20cc.
・6 tails of anchovy
・8 drops of black olive
・8 drops of green olive
・Salt and pepper Proper amount

< how to make>

1 Potato is washed with water and skin is peeled.

2 1 is wrapped in wrap, and it's heated with a microwave until it becomes soft.

3 I'll kill including 2 in a ball.

Fresh cream is put in 4 3 and it's often mixed.

5 I mince anchovy and olive oil.

If it's added to 6 4 including 5, and the taste is arranged with salt and pepper, it's finish of potato salad.

7 I cut the end of a baguette, leave outside the bread and take the mean.

6 is stuffed in the baguette of 8 7, and it's finish.

Please cut it into the favorite thickness and eat. When saying a Piemonte state, wine is good, so it's also recommended to eat while drinking wine together.

コロナウイルスの感染者が世界中に拡大しています。yahoo!ニュースの手洗いの記事を参考に、手をしっかり洗って防ぎたいです。

An infected patient of coronavirus is expanding to all over the world. yahoo! I'd like to wash a hand tightly and stop by making reference to an article in the restroom in news.

新型ウイルス、手洗い予防が最も効果的 熊本県健康機器管理課・小山医師に聞く(yahoo!ニュース)

A new-style virus and the restroom prevention are most effective I ask Kumamoto-ken healthy equipment general engineering and facilities division and Koyama doctor (yahoo! news).



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